canadian pharmacy http://www.canadianpharmacy365.net/ buy phentermine online pharmacy reviews

Korai magömlés


2017. december 17., vasárnap
Tartalom
Honlapunkról

A honlap Füredi Krisztián szexuálpszichológus szakmai támogatásával jött létre. A honlapon található infromációk az ő szakmai anyagai alapján készültek.

 

További ajánlott honlapok:

Pszichológus

Szexológus

Szexuálpszichológus

Korai magömlés

Korai magömlés gyógyszeres kezelése Nyomtatás

 Különféle hatóanyagokkal, gyógyszerekkel, csodaszerekkel is szoktak kísérletet tenni a korai magömlés kezelésére.

A korai magömlés okai című menüpontban részletesen olvasható, hogy a korai magömlésnek milyen okai lehetnek. Leggyakrabban a szexuális életben való járatlanság, az orgazmus kontrollálásában való tapasztalatlanság és különféle pszichológiai okok állnak a korai magömlés hátterében.

Számos vizsgálat igazolta, hogy hormonális vagy egyéb testi, biológiai okai nem lehetnek a korai magömlésnek.

Mindebből az következik, hogy gyógyszeres úton a korai magömlés problémája nem kezelhető, nem javítható.

(Kivételt képeznek a nemi szervek gyulladásai, így például a prosztatagyulladás, amely egyéb tünetek mellett az orgazmus idejét is befolyásolhatják. A prosztatagyulladás tünetei pl.: magas láz, rossz közérzet, gyengeség , fájdalmas vizelési inger, vizelet elakadás, derék- és alhasi fájdalmak, a here fájdalma stb.)

Korai magömlés kezelése gyógyhatású készítményekkel, táplálék kiegészítőkkel, csodaszerekkel

A fentiek alapján azt mondhatjuk, hogy a különféle gyógyhatású készítmények, táplálék kiegészítők és csodaszerek, amelyeket a korai magömlés gyógyítása céljából árulnak, egytől egyik hatástalanok. Egyetlen ilyen szernek sincsen igazoltan korai magömlést javító vagy csökkentő hatása. Ennek egyik oka éppen az, hogy a korai magömlés okai között nem szerepelnek testi, hormonális okok, éppen emiatt a korai magömlés gyógymódja sem lehet olyan szer, amely a testi folyamatokra hat.

Tehát fontos, hogy a különféle csodaszerek nem alkalmasak a korai magömlés kezelésére, ezzel együtt viszont az áruk igen magas, ezek igen drága készítmények.

Korai magömlés gyógyszeres kezelése pszichiátriai készítményekkel

Korai magömlés kezelése céljából készült hivatalos gyógyszer nem létezik. Ezzel együtt van olyan pszichiátriai célokból használatos gyógyszer, amelynek az egyik mellékhatása az, hogy növeli az orgazmus elérésének idejét, és így valóban csökkenti a korai magömlést.

Mindezzel együtt fontos látni azt, hogy ez a hatás a gyógyszernek az egyik mellékhatása, így ha bárki a gyógyszert a korai magömlés ellen használja, akkor számolnia kell egyrészt a gyógyszer többi mellékhatásával, és nem elhanyagolható a gyógyszer fő hatása sem, amellyel ez esetben szintén számolni kell.

Így tehát a különféle pszichiátriai szereket sem javasoljuk alkalmazni a korai magömlés kezelésére.

A korai magömlés valódi gyógymódja, megoldása

A korai magömlés gyógymódja, a megoldás a korai magömlés okaiból következik. A megoldást a szexuális életben való tapasztalat, az orgazmus kontrolljának a megtanulása, a szeretkezés megfelelő kivitelezése és/vagy a pszichológiai okok megszüntetése jelenti.

Mindezekben hasznos segítséget tud nyújtani szexuálpszichológus.

Javasoljuk kizárólag hivatalos, államilag elismert pszichológus képesítéssel rendelkező szakemberek felkeresését és a tartózkodást az önjelölt, pszichológusi végzettség nélkül munkálkodó személyektől.

Szexuálpszichológus több is található internetes kereső segítségével, illetve ajánljuk honlapunk szakmai hátterét biztosító szexuálpszichológust, Füredi Krisztiánt, aki a korai magömlés problémájának megszüntetésében hatékony segítséget tud nyújtani.